Na vrh stranice

IBM Forum 2011

IBM FORUM UMAG,14.16.9.2011 Stoljeće iskustva za pametniji planet

Stoljeće iskustva za pametniji planet

Posebna nam je čast i ove godine najaviti IBM Forum 2011 koji će se održati od 14.-16.9.2011. u hotelu Meliá Coral u Umagu pod sloganom "Stoljeće iskustva za pametniji planet".

IBM Forum 2011 ove godine je poseban, jer IBM obilježava 100 godina postojanja. Deveti po redu IBM Forum prenosi ideju koliko je znanje važno, posebno ako je riječ o cijelom stoljeću iskustva.

IBM-ova rješenja, kao što su računalstvo u oblacima, poslovna analitika i primjena pametne industrije su rješenja u kojima IBM prednjači, bilo u razvoju ideja, bilo djelovanjem, igrajući vrlo važnu ulogu u naporima privatnih i državnih tvrtki da unapređenjem svoje IT infrakstrukture omogućuju poboljšanje potrebe za efikasnim poslovnim rezultatima.

Već dvije godine poznata je IBM-ova inicijativa pametniji planet - izgradimo pametniji planet, grad po grad. Naš planet je i postao pametniji što smo dokazali velikim brojem implementacija pametnijh sustava u brojnim industrijskim granama, gradovima i zajednicama širom svijeta.

Svake godine IBM Forum organizacijski i sadržajno napreduje – bogat konferencijski program, kvalitetna predavanja, prezentacije, okrugli stolovi, poslovni susreti, sudjelovanje domaćih i međunarodnih stručnjaka te predstavnika vodećih hrvatskih institucija i medija.

IBM FORUM 2011 okuplja klijente, poslovne partnere, IT stručnjake i novinare s ciljem informiranja o globalnim trendovima, novim poslovnim rješenjima i tehnologijama. Također to je mjesto gdje se izmjenjuju iskustva i znanja u poslovanju.

Uz bogat konferencijski program pripremili smo i zabavne sadržaje u Umagu, na vratima sunčanog i toplog Mediterana. Vjerujemo da ćete na srcolikom poluotoku Istre u ugodnom okruženju imati prilike ostvariti nove poslovne kontakte i započeti buduću suradnju.

Pridružite nam se u Umagu i stvarajte pametniju budućnost s IBM-om!


Zlatni sponzor

 

CROZ

 

Srebrni sponzori

asseco, CISCO, m san Grupa, Abit, TISGRUPA Meeting of Minds, KING ICT, VMWARE, RECRO, COMBIS, HUAWEI, Duplico, Megatrend, AKVINTA VODKA

Brončani sponzor

Business computer systems, Rittal

Medijski pokrovitelji IBM Foruma 2011

 

                                                    Lider              Mreža  

 

Organizacijski partneri konferencije

Hrvatska Udruga Poslodavaca - Croatian Employers' Association, vip, ROSSI,AmCham,Atlantic grupa

Sponzori nagradne igre

Dvori od Skrapi, HUAWEI, lenovo for those who do