Izobraževanje s pooblastilom družbe IBM - Slovenija

V sodelovanju z globalnimi izvajalci izobraževanja, ki jih je
izbral IBM

Izobraževanje

Pri uporabi tehnologij prihodnosti vam orodja in znanja iz preteklosti le malo koristijo. Programsko in strojno opremo na delovnem mestu redno posodabljamo, zato je treba tudi znanje in veščine negovati in razvijati z vso pozornostjo.

Tudi IBM-ovo izobraževanje je bilo deležno razvoja in danes še bolj ustreza vašim osebnim ciljem ter potrebam podjetja. Učne vsebine je odobril IBM in jih na tečajih – standardnih in prilagojenih – podajajo izključno globalni izvajalci izobraževanja, ki jih je izbral IBM. Izobraževanje, ki poteka na številnih lokacijah ob uporabi inovativnih učnih metod, bo povsem spremenilo vaše navade glede kraja in načina učenja.

S kakovostnimi IBM-ovimi vsebinami ter širino znanja in izkušenostjo naših globalnih izvajalcev izobraževanja boste pridobili znanje za nadaljnji razvoj kariere in ohranili konkurenčnost na tehničnem področju, ki se nenehno spreminja in razvija.
Več o tem


Iskanje IBM-ovega izobraževanja

S filtri po meri in iskalnimi pogoji poiščite želeno izobraževanje.


Izpostavljeni učni viri


IBM si prizadeva svojim strankam pomagati pri pridobivanju veščin in strokovnega znanja za napredovanje v karieri. Že peto leto zapored je uvrščen na lestvico 20 najboljših izobraževalnih podjetij na področju IT, ki jo objavlja TrainingIndustry.com