Training autorizat IBM - România

În parteneriat cu furnizori de training selectați la nivel global
de către IBM

Training

Instrumentele și aptitudinile necesare în trecut nu își mai găsesc locul atunci când vorbim de tehnologiile viitorului. Actualizăm cu regularitate instrumentele software și hardware de la locul de muncă, dar și ansamblul dumneavoastră de aptitudini necesită același nivel de atenție și de întreținere.

Training-ul IBM a evoluat pentru a se potrivi mai bine obiectivelor dumneavoastră personale și nevoilor de afaceri. Conținutul autorizat IBM - atât cursurile standard cât și cursurile personalizate - furnizate exclusiv de către Furnizorii Globali de Training (Global Training Providers) selectați de către IBM, cu o rețea extinsă de locații și mijloace inovatoare de predare, vor schimba modul și locul în care învățați.

Cu conținutul IBM de înaltă calitate și cu experiența și abilitățile Furnizorilor Globali de Training, vă extindeți portofoliul de aptitudini pentru a vă dezvolta cariera și a rămâne competitivi într-o piață tehnică în continuă schimbare. Aflați mai multe


Căutați cursuri de training IBM

Utilizați filtre și criterii de căutare personalizabile pentru a găsi training-ul de care aveți nevoie.


Resurse de instruire recomandate

 
  • developerWorks

    O colecție online de tutoriale, coduri șablon, standarde și resurse furnizate de către experții IBM

  • Evenimente IBM de training tehnic

    Asociați-vă unor gânditori de top, guru ai tehnologiei și experți de business, în cadrul a peste 30 de evenimente din lume


IBM este dedicat în a-și ajuta clienții să obțină aptitudinile și experiența necesare pentru a-și dezvolta carierele, și a fost recunoscut de TrainingIndustry.com’s în lista Top 20 Companii Training IT, pentru cel de-al 5-lea an consecutiv.