IBM erkende training - Nederland

In samenwerking met door IBM geselecteerde wereldwijde
aanbieders van opleidingen

Training

Er is weinig ruimte voor gedateerde tools en vaardigheden als het gaat om toekomstige technologieën. Wijzelf werken onze software en hardware op de werkplek regelmatig bij. Uw vaardigheden en kennis vereisen dezelfde aandacht en onderhoud.

IBM Training is geëvolueerd om beter aan te sluiten bij uw persoonlijke doelen en de behoeften van het bedrijfsleven. Door IBM geautoriseerde inhound, zowel kant-en-klare training als aangepaste cursussen, zullen verandering brengen in hoe en waar u leert. Deze cursussen zullen uitsluitend geleverd door Global Training Providers met een uitgebreid netwerk aan locaties en gebruik makend van innovatieve methoden.

Ontwikkel uw vaardigheden op basis van hoogwaardige IBM inhoud om uw carrière naar een hoger plan te tillen en de concurrentie voor te blijven in een steeds veranderende technische markt met behulp van onze Global Training Providers. Meer informatie


IBM Training zoeken

Gebruik aangepaste filters en zoekcriteria om de training die u zoekt te vinden.


Aanbevolen leermiddelen

  • developerWorks

    Een online collectie van tutorials, voorbeeldcodes, normen en resources geleverd door IBM experten

  • IBM technische trainingevents

    Sluit u aan bij toonaangevende denkers, technologie-goeroes en deskundigen uit het bedrijfsleven op meer dan 30 evenementen wereldwijd


IBM zet zich in om klanten te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden en expertise om hun carrière naar een hoger plan te tillen en staat voor het vijfde achtereenvolgende jaar in de Top 20 van IT Training Companies van TrainingIndustry.com’s.