Autorisert IBM-opplæring – Norway

I partnerskap med globale leverandører av opplæring,
utvalgt av IBM

Opplæring

Det er lite rom for eldre verktøy og ferdigheter når det gjelder fremtidige teknologier. Vi oppgraderer programvare- og maskinvareverktøy på arbeidsplassen regelmessig, og din kompetanse krever samme oppmerksomhet og oppdatering.

IBM-opplæringen har blitt videreutviklet for å passe bedre til dine personlige mål og behov i virksomheten. Autorisert IBM-innhold – både standard- og spesialkurs – som kun leveres av globale leverandører av opplæring, utvalgt av IBM, med et omfattende nettverk av steder og innovative leveringsmetoder, vil endre hvordan og hvor du lærer.

IBM-kvalitetsinnholdet og kunnskapene og erfaringen til våre globale leverandører av opplæring, utvikler en sterk kompetanseportefølje som kan bidra til vekst i dine karrieremuligheter og konkurranseevne i et stadig skiftende teknisk marked. Les mer


IBM-opplæringssøk

Bruk egendefinerte filtre og søkekriterier for å finne opplæringen du leter etter.


Omtalte opplæringsressurser

 
  • developerWorks

    En nettbasert samling av veivisere, eksempelkode, standarder og ressurser, levert av eksperter i IBM

  • Tekniske IBM-opplæringsarrangementer

    Bli med ledende tenkere, teknologiguruer og forretningseksperter på flere enn 30 arrangementer over hele verden


IBM har fokus på å hjelpe kundene med å oppnå kompetansen og ekspertisen til å løfte karrieren til neste nivå og ble kåret til TrainingIndustry.coms liste over de 20 beste IT-opplæringsselskapene for femte år på rad.