Autorisert IBM-opplæring – Norway

I partnerskap med globale leverandører av opplæring,
utvalgt av IBM

Godkjent IBM-opplæringsmateriell kombinert med globale opplæringsleverandører, utvalgt av IBM

IBM tror at opplæring er en viktig del av kundens suksess med kompetanseheving og engasjement. IBM har valgt globale leverandører av IBM-opplæring som gir noe av den beste kvalitetsopplæringen i IBM-løsninger. Globale leverandører av IBM-opplæring er partnere som er godkjent av IBM til å bruke det prisbelønte, tekniske IBM-opplæringsinnholdet og kombinere det med faglig opplærte og erfarne instruktører og veiledere som kan gi deg en eksepsjonell læringsopplevelse.


Opplæring før kjøp

Gi teamet ditt kompetansen det trenger i – og gjør det rimeligere når du oppnår ekstra kostnadsbesparelser med forhåndsbetalte opplæringspoeng som gjør det mulig å kjøpe avansert kjøpsopplæring fra en godkjent leverandør av IBM-opplæring.


IBM Training Awards

IBM Training kåret til TrainingIndustry.coms 20 beste IT-opplæringsselskaper for femte år på rad.


IBM-sertifisering og -opplæringsalternativer

IBM-sertifisering kan bidra til å skape grunnlaget for din personlige utvikling mot å bli en ressurs i verdensklassen for dine kunder, kolleger og selskapet, ved å gi deg den nødvendige kompetansen og godkjenningene som trengs for å lykkes. Er du usikker på hvilket kurs du skal ta? Bruk opplæringsalternativene eller bla i IBM-opplæringssøk for å finne et kurs, les beskrivelsen og registrer deg.