IBM által jóváhagyott képzések - Magyarország

Az IBM nemzetközi képzési partnereinek segítségével

Képzés

A jövő technológiáinak használatához nem elegendők a régi jártasságok és eszközök. Mi rendszeresen frissítjük a szoftver és hardver eszközeinket, ugyanúgy a felhasználásukhoz szükséges tudást is rendszeresen frissíteni kell.

Az IBM képzéseket úgy alakítottuk ki, hogy azok illeszkedjenek a személyes célokhoz és üzleti igényekhez. Az IBM által jóváhagyott oktatási programok - a standard és egyéni kurzusok egyaránt - csak az IBM által jóváhagyott nemzetközi képzési partnereinknél érhetők el. Partnereink a világ számos pontján megtalálhatók, a kurzusok rugalmas módokon vehetők igénybe, így saját igényei szerint tanulhat.

Az IBM által jóváhagyott oktatóanyagokkal és a nemzetközi képzési partnereink tapasztalatainak segítségével megbízható tudásra tehet szert, amellyel növelheti a siker esélyeit és versenyképes maradhat egy folyamatosan változó technológiai munkaerő piacon. További információk


IBM képzés kereső

Az egyéni képzési keresési feltételekkel megkeresheti a kívánt kurzusokat.


Kiemelt oktatási források

 
  • developerWorks

    Az IBM szakértők által összeállított bemutatóanyagok, mintakódok, szabványok és oktatási források online gyűjteménye

  • IBM technikai képzési események

    Csatlakozzon a vezető tudósokhoz, technológiai és üzleti szakértőkhöz a világszerte megszervezett több mint 30 eseményen


Az IBM elkötelezetten támogatja ügyfeleit a sikerek eléréséhez szükséges jártasságok és szakértelem bővítésében, és a TrainingIndustry.com’s által összeállított a legjobb IT képzési cégek Top 20-as listáján már az ötödik éve folyamatosan szerepel.