IBM:n valtuuttama koulutus - Finland

Yhteistyössä IBM:n valitsemien Global Training Provider
-kumppanien kanssa

Koulutus

Vanhoista työkaluista ja taidoista on vähän hyötyä uusien teknologioiden kanssa. Päivitämme työpaikan ohjelmistoja ja laitteistoja säännöllisesti, ja osaamisesi vaatii vastaavan huomion ja ylläpidon.

IBM-koulutus on kehittynyt vastaamaan paremmin henkilökohtaisia tavoitteitasi ja yritysten tarpeita. IBM:n valtuuttama sisältö – valmiit ja mukautetut kurssit – toimitettuna yksinomaan IBM:n valittujen Global Training Provider -kumppaneiden kautta tarjoaa laajan verkon sijainteja ja edistyksellisiä opetusmuotoja, jotka muuttavat käsityksen siitä kuinka ja missä opiskelet.

Kehitä vahva osaaminen ja kasvata uraasi IBM:n korkealuokkaisten sisältöjen ja Global Training Provider -kumppaneiden kokemuksen avulla sekä pysyttele kilpailukykyisenä jatkuvasti muuttuvilla teknisillä markkinoilla. Lisätietoja


IBM-koulutushaku

Etsi haluamasi koulutus mukautettujen suodatinten ja hakuehtojen avulla.


Esitellyt koulutusresurssit

 
  • developerWorks

    Online-kokoelma ohjeita, näytekoodeja sekä IBM:n asiantuntijoiden tarjoamia standardeja ja resursseja.

  • IBM:n tekniset koulutustapahtumat

    Kuuntele johtavia ajattelijoita, teknologiaguruja ja yritysasiantuntijoita yli 30 tapahtumassa maailmanlaajuisesti.


IBM on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan saavuttamaan taidot ja asiantuntemuksen uransa siirtämiseksi seuraavalle tasolle ja on nimetty TrainingIndustry.comin Top 20 IT-koulutusyritykseksi jo viitenä peräkkäisenä vuotena.