IBM erkende training - België/Luxembourg

In samenwerking met door IBM geselecteerde wereldwijde
aanbieders van opleidingen

IBM-erkend trainingsmateriaal in samenwerking met door IBM geselecteerde wereldwijde aanbieders van opleidingen (GTP)

IBM is van mening dat training een essentieel onderdeel is van het succes van de klant op het gebied van zelfredzaamheid en betrokkenheid. IBM heeft wereldwijd een aantal IBM Global Training Providers geselecteerd om de hoogste kwaliteit trainingen voor IBM-oplossingen te kunnen bieden. Deze wereldwijde aanbieders van IBM-opleidingen zijn partners die door IBM zijn gemachtigd om gebruik te maken van de hoogwaardige IBM cursusinhoud. Zij combineren dit met deskundig opgeleide en ervaren trainers om u te voorzien van een uitzonderlijke leerervaring.


Prepaid training

Geef uw team de vaardigheden die ze nodig hebben: - via prepaid trainingcredits kan u geavanceerde training aanschaffen bij een geautoriseerde trainings provider tegen een voordelige prijs.


IBM Training Awards

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is IBM Training opgenomen in de lijst van TrainingIndustry.com’s Top 20 IT Training Companies.


IBM certificering en trainingstrajecten

IBM certificering kan de basis leggen voor uw persoonlijke traject om een topkracht te worden voor uw klanten, uw collega's en uw bedrijf, door u te voorzien van de juiste vaardigheden en erkenning die nodig is om te slagen. Niet zeker welke cursus u moet volgen? Gebruik de trainingstrajecten of blader door de IBM training zoekfuncties om een cursus te vinden, de beschrijving te lezen en u aan te melden.