Mobile App Development with IBM Worklight Boot Camp


Description
Behöver du utveckla mobil-applikationer för flera olika enheter såsom iPhone/iPad, Android, Windows Phone och Blackberry? Behöver du koppla applikationerna mot olika datakällor i backend, och göra det på ett säkert sätt? Behöver du även hantera livscykeln för dina mobilappar? Och är du intresserad av att göra detta så kostnadseffektivt som möjligt? I så fall skall du deltaga i detta seminarium!

Med IBM Worklight-plattformen kan du enkelt och effektivt utveckla native, hybrid och rena mobila web-applikationer för flera olika enheter. Med hjälp av en gemensam kodbas baserad på öppna standarder såsom HTML5/CSS3 och JavaScript, kompletterat med native-funktioner där så krävs, kan du utveckla avancerade plattformsoberoende mobil-applikationer. Via server-adaptrar kopplar du på ett säkert sätt applikationerna mot dina datakällor såsom databaser, webservices, REST-services m.m. Med IBM Worklight får du även verktyg för att enkelt distribuera dina applikationer hela vägen från utveckling till produktion, samt enkel uppdatering av innehållet i applikationerna även efter produktionssättning.

IBM Worklight passar lika bra för konsument-appar som för företagets egna interna produktivitets-appar.

Agenda
IBM MobileFirst overview
Getting started with IBM Worklight
Lab - Building your first mobile application
Managing and deploying mobile applications with IBM Worklight
Lab - Using Worklight Server, Application Center and Environment Optimization

Events highlights

Prerequisites

Deltagare och målgrupp:
Detta seminarium riktar sig i första hand till utvecklare som behöver utveckla mobila applikationer, men även IT-arkitekter och personer i liknande roller är varmt välkomna. Baskunskaper i Eclipse, HTML och JavaScript är en fördel men inget krav. Seminariets längd är 1 dag och kommer ges på svenska med engelskt presentationsmaterial och labbar.

Upcoming events

No events scheduled at this time. There is no charge to attend.

0 item(s)
Event name (language) Date Location Country Status