IBM WebSphere Message Broker POT


Description
IBM® WebSphere® Message Broker är en branschledande tjänstebuss (Enterprise Service Bus, ESB) som har utformats för universella anslutningsmöjligheter och omvandling i heterogena IT-miljöer. WebSphere Message Broker är en flexibel lösning som hjälper dig att nå affärsrörlighet och det driver din tjänsteorienterade arkitektur (Service Oriented Architecture, SOA) genom att minska antalet, storlek och komplexiteten på dina gränssnitt.
 
WebSphere Message Broker:


En WebSphere Message Broker baserad ESB ger dig möjlighten att lägga till nya tjänster snabbare och ändra befintliga tjänster med minimal påverkan på befintliga applikationer. Detta både för tjänster och applikationer som har ett Web Services gränssnitt och de som som inte har det. Web Services stöd räcker inte för en heltäckande ESB-lösning. Du måste kunna hantera både Web Services ... och allt annat. Därför ger denna ESB en kommunikations "arkitektur" som gör att program som körs
kan kommunicera utan avbrott i befintliga applikationer eller gränssnitt. Med andra ord är IBM WebSphere Message Broker en universell tjänstebuss.

Events highlights

Mål
Deltagarna kommer att få en praktisk erfarenhet med WebSphere Message Broker. Genom att använda WebSphere Message Broker Toolkit kommer de utför övningar för att lära sig om de branschledande funktioner WebSphere Message Broker v8.0 tillhandahåller. Föreläsningen och övningarna är utformade för att först täcka några grundläggande begrepp. När ni har slutfört ett par enkla tillämpningar kommer agendan raskt att flyttas till en serie av djupare områden, som web service stöd, möjligheten att läsa och skriva filer, .NET integration, Data Format Description Language 1.0 (DFDL), meddelandemodellering och den grafiska mappningen.

Dag 1
Välkommen och introduktion
Introduktion till IBM ® WebSphere ® Message Broker
Komma igång: grundläggande bregrepp och bygga din första lösning
Lunch
Lite djupare: Ytterligare övningar och föreläsningar som visar på några nyckelfunktioner

Dag 2

Denna dag är frivillig och ger tid att slutföra övningarna från dag ett samt experimentera med produkten

Prerequisites

Målgrupp
Denna POT är riktad till utvecklingchefer, utvecklare och arkitekter som utvärderar lösningar för systemintegration. Inga förkunskaper om WebSphere Message Broker krävs. En grundläggande kännedom om WebSphere MQ förutsätts. Det rekommenderas att deltagarna har en förståelse för deras affärskrav och nuvarande IT-lösningar.

Enroll

Denna session är helt kostandsfri. Vi bjuder på frukost, lunch och förfriskningar under dagen. Deltagarna står för sina egna resekostnader.

Schema
Registrering och frukost påbörjas från klockan 8:30.
Sessionen börjar klockan 9:00 och slutar ca 16:30
Den valfria sessionen dag 2 startar 9.00 och slutar ca 12.00

För att anmäla dig till denna POT, registerar du dig på länken nedan.

Varmt välkommen!

Upcoming events

No events scheduled at this time. There is no charge to attend.

0 item(s)
Event name (language) Date Location Country Status