Lees verder

Easy Access: Publieke Sector België

Verbeter uw datamanagent met IBM Storage-en software oplossingem voor lokale overheid.

IBM Storage en software voor een beter datamanagement bij lokale overheden

Door alle huidige technologie worden overheden geconfronteerd met een snel groeiende hoeveelheid informatie die verzameld, verwerkt en opgeslagen moet worden. Daarnaast moeten overheden in de huidige economische klimaat bezuinigen. Zowel federale als regionale en lokale overheidsorganisaties hebben er dan ook belang bij om informatie efficiënter te verwerken tegen een zo laag mogelijke prijs. IBM stelt daarom een reeks storage- en software oplossingen voor die hierbij kunnen helpen.

Top-technologieën van IBM binnen handbereik voor kleinere organisaties

IBM Storwize V7000 is een innovatief storage-systeem dat efficiënte storagetechnologieën herbergt aan een lage prijs. Deze storagevirtualisatie-oplossing beschikt over een dynamisch, modulair en compact design dat de standaard van kostenefficiënte midrange disk-systemen naar een hoger niveau tilt. Deze oplossing werkt met individuele, modulaire componenten die weinig plaats innemen en als gevolg flexibeler zijn dan de klassieke oplossingen. Nieuwe componenten kunnen worden toegevoegd naargelang de vraag en de behoeftes van uw organisatie en zijn compatibel met uw bestaande systemen. IBM Storwize V7000 is bovendien zeer gebruiksvriendelijk dankzij onder meer de vooraf geïnstalleerde software, online datamigratie en een eenvoudig centraal beheer. Een aantal top-technologieën van IBM die meestal gereserveerd zijn voor grote overheidsorganisaties, komen dankzij de IBM Storwize V7000 ook binnen handbereik van lokale instellingen.

Een andere storage-oplossing van IBM is System Storage SAN Volume Controller v6.1. Dankzij de nieuwe user interface wordt de efficiëntie en het gebruiksgemak van deze versie aanzienlijk verhoogd. Door het gebruik van Easy Tier kunnen de kosten bovendien gedrukt worden. Ook de capaciteit van deze nieuwe versie ligt gevoelig hoger dan vroeger, waardoor tot vier keer zoveel disk-systemen kunnen ondersteund worden. Op die manier kunnen federale en lokale overheidsinstellingen grotere datahoeveelheden virtualiseren.

IBM System Storage DS8800 vertegenwoordigt dan weer de vierde generatie high-end disk-systemen voor bedrijfskritische omgevingen. De nieuwe hardware in combinatie met betrouwbare architectuur garandeert een snellere verwerking en hogere capaciteit dan gelijkaardige modellen. DS8800 werkt op basis van IBM POWER6+ controllers, host en device adaptors met een capaciteit van 8 GB en 2.5-inch SAS drives.

Het IBM XIV Storage System tenslotte zorgt voor een verdere integratie van gevirtualiseerde storage-omgevingen en garandeert een efficiënt en eenvoudig databeheer. De hoge beschikbaarheid van het systeem levert een toegevoegde waarde voor al uw storage-omgevingen.

Geïntegreerde softwarepakketten voor efficiënt datamanagement

Daarnaast biedt IBM nog een aantal Software-oplossingen aan voor efficiënt datamanagement. IBM Systems Director Storage Control V4.2.1 bestaat uit een Plug-In oplossing die geïntegreerd beheer van storage devices op een eenvoudige manier mogelijk maakt, alsook het beheer van server en netwerk devices. Dankzij de geïntegreerde applicaties kunnen storage systemen geconfigureerd, gevisualiseerd en gemonitord worden in overeenstemming met de rest van de infrastructuur.

IBM Tivoli Storage Productivity Center for Disk MRE v4.2 levert beheer, monitoring en rapportering voor IBM Systems Storage DS3000, DS4000, DS5000, SVC Entry Edition, SVC en Virtual Disk System. Dit softwarepakket bespaart 15% van uw tijd om een storagenetwerk te beheren. Tivoli Storage Productivity Center v4.2 omvat bovendien een aantal nieuwe customisaties, geïntegreerd disaster recovery management en verschillende tools voor probleemdetectie.

Meer informatie nodig?

Heeft u verdere vragen of wilt u persoonlijk advies?
Neem dan contact met ons op: easyaccess@be.ibm.com

 

Ik help u graag

Snel en eenvoudig het juiste antwoord


IBM - RSS feeds.

IBM - RSS feeds.
Aboneer u en krijg direct een melding als er een nieuw relevant bericht is gepost.op u IBM publieke sector portal.