Lees verder

Easy Access: Overheid Nederland

IBM Publieke sector - oplossingen

ICT oplossingen voor de overheid en lokale overheid.

Smarter Government. IBM.

ICT oplossingen voor de overheid en lokale overheid die een verschil kunnen maken voor uw organisatie. 

Demografische veranderingen, de toenemende mondialisering, toenemende milieuproblemen, bedreigingen voor de sociale stabiliteit, en een groeiende impact van technologie. Kan de publieke sector het zich permitteren om niet slimmer te werken? IBM kan u hierbij helpen.

Publieke sector - oplossingen

Zet financiële fraude een hak

Fraudepreventie staat steeds hoger op het prioriteitenlijstje van ondernemingen. De voorbije jaren werd pijnlijk duidelijk welke imagoschade bedrijven kunnen oplopen als blijkt dat hun fraudedetectiesysteem lek is. IBM’s WebSphere Solutions-plaform helpt fraude in de overheidssector te bestrijden.


Slimmere gebouwen besparen de publieke sector een flinke duit (U verlaat nu ibm.com)

Rond 2025 zullen gebouwen uitgroeien tot de belangrijkste energieverslinders, verantwoordelijk voor het grootste aandeel in de uitstoot van broeikasgassen. De oplossing? IBM Smarter Buildings. Hierdoor is het mogelijk de energie-efficiëntie aanzienlijk te verbeteren.


IBM Datacap: haal snel bruikbare inzichten uit ongestructureerde informatie

Document capture maakt het voor organisaties makkelijker om documenten te beheren en ze snel te analyseren, om er zo de nodige inzichten uit te halen. Ook wordt het verhogen van het aantal behandelde patiënten of cliënten, alsmede het versnellen van andere processen, dankzij IBM Datacap een stuk eenvoudiger.


De noodzaak van Security Intelligence

Bedrijven produceren meer data dan ooit tevoren. Elke dag stroomt nieuwe informatie in de organisatie; gegevens die sneller en breder dan ooit worden gedeeld. Is security in een dergelijke context überhaupt mogelijk? Zeker wel, maar het vergt een fundamentele aanpassing van processen en mindset.


Social Business: IBM opent het debat over het nieuwe werken zonder e-mail

Te vaak vormt e-mail eerder een last dan een oplossing. Maak van uw organisatie een Social Business, waarin sociale media ervoor zorgen dat efficiënt en productief werken realiteit wordt.


Smarter Computing: ook computersystemen moeten slimmer worden!

Ook uw organisatie krijgt steeds meer gegevens te verwerken. Maar haalt u ook het maximale uit uw infrastructuur? Ontdek wat een smarter computing infrastructuur kan doen voor uw IT-budget.


Een slimmere wereld creëren

IBM biedt oplossingen die onze wereld slimmer maken, zoals verkeerssystemen die filevorming voorkomen of intelligente videobewakingssystemen. Ontdek hoe slimme systemen over de hele wereld meerwaarde creëren in de publieke sector.


Automatiseer complexe processen en verlaag operationele kosten

IBM Enterprise Content Management (ECM) helpt nationale en lokale overheidsinstellingen om informatie, processen en mensen te bundelen om cases sneller af te ronden met betere resultaten tot gevolg.


Cloud computing is de laatste jaren aan een langzame, maar zekere opmars bezig binnen de bedrijfswereld.

Gevirtualiseerde desktops als efficiënt alternatief voor klassiek desktopbeheer bij lokale overheden.


Smarter Cities - IBM gelooft sterk in het concept van ‘Smarter Cities’ waarbij grote steden door middel van doordachte planning en ‘slimme’ concepten op een efficiëntere manier kunnen omgaan met bepaalde vraagstukken.


Overheden worden vandaag geconfronteerd met een snel groeiende hoeveelheid informatie die verzameld, verwerkt en opgeslagen moet worden. Verbeter uw datamanagement met IBM Storage- en software oplossingen voor lokale overheid.


Zet je eigen data slimmer in voor betere resultaten dankzij de IBM Cognos Performance Management oplossing.

Overheden moeten verantwoording afleggen aan politici en het grote publiek. Daarom is performance management zeker ook binnen overheden een cruciaal gegeven. Het koppelen van strategie aan de praktijk zorgt immers voor een effectieve monitoring en verbetering van prestaties.


Desktop Cloud Services helpt u besparen terwijl u de veiligheid en veerkrachtigheid van uw pc park verbetert !

Wat er ook gebeurt met uw PC hardware, uw bedrijfs PC en data staan steeds ter beschikking voor u in uw data center via IBM Smart Business Desktop Cloud. Zo kan IT innovatie stimuleren, kosten verlagen en controle verhogen. Bovendien geeft u uw personeelsleden altijd, overal en op een veilige manier toegang tot applicaties en informatiebronnen.


BC&RS

Uw administratief centrum brandt af, uw dienstverlening naar de bevolking toe wordt abrupt gestopt. Het is niet te hopen dat het u ooit overkomt, maar als het toch gebeurt kunt u maar beter voorbereid zijn! Weet u wat te doen? Hoeveel tijd heeft u om de meest kritische diensten opnieuw op te starten en hoe doet u dit zo efficiënt mogelijk?

Meer informatie nodig?

Heeft u verdere vragen of wilt u persoonlijk advies?
Neem dan contact met ons op: easyaccess@nl.ibm.com

 

Ik help u graag

Snel en eenvoudig het juiste antwoord


Quick links