Lees verder

Easy Access: Healthbenl

Smarter Buildings voor de zorgsector

Smarter Buildings voor de zorgsector

IBM streeft ernaar om bestaande, vaak oude infrastructuren en processen in de zorgsector meer energie-efficiënt te maken. Niet alleen het milieu profiteert hiervan, ook de zorginstelling ziet haar kosten voor het onderhoud en energieverbruik naar omlaag gaan. Hiervoor ontwikkelde IBM een aantal tools die de realisatie van Smarter Buildings mogelijk maakt.

Monitoring van energieverbruik

Smarter Buildings kunnen het energieverbruik met meer dan 40% doen dalen. Op die manier kunnen de kosten voor verbruik en onderhoud gedrukt worden tot 10 à 30%. De IBM-oplossingen voor Smarter Buildings omvatten een aantal tools die van energieverslindende infrastructuren in de zorgsector energiebewuste gebouwen kunnen maken. Aan de hand van slimme sensoren en controlesystemen kan het huidige energieverbruik van elke ruimte binnen de zorginstelling gemonitord worden. Op basis van deze gegevens kunnen verbeteringen worden aangebracht in het beheer en het proces van elk van deze systemen.

Energie-efficiëntie voor de zorgsector

Of het nu gaat om water- en elektriciteitsvoorziening, brandbeveiliging of toegangssystemen, voor elk van deze voorzieningen zijn de tools voorhanden om het verbruik naar beneden te halen. Tegelijk bieden deze Smarter Building tools de mogelijkheid om de energie-efficiëntie van elk onderdeel van uw gebouw naar een hoger niveau te brengen. Via deze link (US) ontdekt u hoe de IBM Smarter Buildings een inzicht geven in het energieverbruik, de operationele en onderhoudskosten drukken en op het vlak van ROI de klassieke, ingrijpende maatregelen zoals isolatie overtreffen.

Meer informatie nodig?

  • Heeft u verdere vragen, wilt u meer informatie of een persoonlijk advies neem dan contact met ons op:

 

Ik help u graag