Lees verder

Easy Access: Healthbenl

Betere service dankzij mobiele toepassingen

Betere service dankzij mobiele toepassingen

De Healthcare Portal Apps van Funatic zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met een aantal toonaangevende ziekenhuizen, waaronder het Medisch Spectrum Twente in Enschede. De Healthcare Apps worden gedragen door het solide, veilige en schaalbare IBM WebSphere Portal en Web Content Management Platform. Dit platform is transparant wat een vlotte integratie met reeds aanwezige systemen mogelijk maakt. Daarnaast kan het Portal eenvoudig en stapsgewijs worden uitgebreid met diverse andere portaaltoepassingen, wat het één van de meest vooruitstrevende platformen ter wereld maakt.

Healthcare Portal Apps kenmerken:

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk:
de gebruiker wordt in duidelijke stappen doorheen het proces geleid, waarbij de informatie ook gepersonaliseerd wordt aangeboden naargelang zijn/haar bevoegdheden. De applicaties werken ook allemaal volgens hetzelfde stramien waardoor nieuwe Apps moeiteloos kunnen worden geadopteerd.

Beschikbare functionele componenten:
de meest uiteenlopende applicaties zijn beschikbaar voor elke denkbare ondersteuning, van een kwaliteitssysteem voor protocollenbeheer tot Necrologie dossiervorming.

Mobiele toepassingen:
de Apps zijn eenvoudig beschikbaar via mobiele devices zoals iPhones, iPads en Android-apparaten dankzij een speciaal ontwikkeld Funatic Mobile framework. De applicaties zijn ook verkrijgbaar via download in de Apple Appstore en de Android Market.

Horizontaal portal:
het horizontale, ziekenhuisbrede portaal van IBM kan de functionaliteiten van bestaande verticale EPD- en ZIS-systemen ontsluiten en integraal aanbieden binnen een moderne interface. Deze systemen kunnen ook geïntegreerd worden met andere (internet)toepassingen om zo de user experience te verhogen.

Rollen en beveiliging:
afhankelijk van de rol en de bevoegdheden van elke zorgverlener krijgt deze persoon toegang tot die informatie waar hij nood aan heeft. Enkel de onderdelen van applicaties waar de zorgverlener recht op heeft, worden zichtbaar gemaakt. Zo wordt voorkomen dat niet-geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot informatie die niet voor hen bedoeld is.

Herbruikbare Apps:
de Apps zijn herbruikbaar door andere ziekenhuizen die op hun beurt ook weer Apps kunnen inbrengen om te delen met andere ziekenhuizen.

Meer informatie nodig?

  • Heeft u verdere vragen, wilt u meer informatie of een persoonlijk advies neem dan contact met ons op:

 

Ik help u graag