Lees verder

Easy Access: Healthbenl

Tivoli Endpoint Manager verhoogt veiligheid IT-infrastructuur bij Centre Hospitalier Chrétien in Luik

Tivoli Endpoint Manager zorgt voor slimmer en veiliger endpoint beheer  bij CHC

Slim en snel beheer van endpoints

IBM Tivoli® Endpoint Manager, gebaseerd op BigFix® technologie, helpt bedrijven uit de zorgsector om hun endpoints slimmer en sneller te beheren. Dankzij een optimale combinatie van endpoint en security management binnen een enkele oplossing kan u fysieke en virtuele endpoints waaronder servers, desktops, roaming latops en gesofisticeerde materialen zoals point-of-sale devices, geldautomaten en self-service kiosks detecteren en beheren. Wanneer er zich bedreigingen voordoen bij endpoints, laat de software toe om snel problemen te detecteren, op te lossen en in real-time te rapporteren.

Tivoli Endpoint Manager: bescherming op lange termijn

Samen met Business Partner ON2IT Belgium implementeerde IBM de security oplossing Tivoli Endpoint Manager bij het Centre Hospitalier Chrétien (CHC) in Luik. Deze ziekenhuisgroep bestaat uit 6 verschillende sites en 10 poliklinieken in de provincie Luik. Na herhaaldelijke veiligheidsproblemen veroorzaakt door virussen en malware, was een grondige herziening van de IT-infrastructuur noodzakelijk. Gezien de uitgebreide infrastructuur die verspreid is over de verschillende sites, stond IBM voor een complexe uitdaging. Dankzij de implementatie van Tivoli Endpoint Manager wordt de IT-infrastructuur bij CHC beschermd tegen mogelijke indringers nog voor deze erin slagen de infrastructuur binnen te dringen. Op die manier wordt er ook geanticipeerd op toekomstige bedreigingen en dus biedt deze oplossing een bescherming op lange termijn. Bovendien levert de oplossing ook een ‘near real-time’ remedie bij endpoint issues.

De voordelen van Tivoli Endpoint Manager:

Door middel van automatisering van tijdsintensieve taken over complexe netwerken, wordt het ook mogelijk om de kosten te controleren en tegelijkertijd risico’s te beperken en compliance te ondersteunen. Tivoli Endpoint Manager kan op een termijn van enkele dagen worden uitgerold voor netwerken van elke grootte of voor elke configuratie, met een zeer snelle return on investment tot gevolg.

Meer informatie nodig?

  • Heeft u verdere vragen of wilt u meer informatie of persoonlijke advies neem dan contact met ons op:

 

Ik help u graag