Lees verder

Easy Access: Distribution Sector Netherlands

Retail - oplossingen, diensten en producten

Retail oplossingen, diensten en producten die een verschil kunnen maken voor uw organisatie.

Er is een nieuw tijdperk aangebroken, het is niet langer voldoende om unieke producten en diensten aan te bieden aan uw klanten. U zult met uw bedrijf nieuwe competitieve voordelen moeten creëren en IBM kan u hierbij helpen

 

A(M)S – Applicatielandschap – outsourcing van beheer

A(M)S – Applicatielandschap – outsourcing van beheer

Het draaiende houden van een complex applicatielandschap brengt veel uitdagingen met zich mee. De druk om kosten laag te houden is vaak groot. De continuiteit van bedrijfskritische applicaties is soms afhankelijk van een kleine groep mensen waaronder dure inhuurkrachten. Flexibiliteit om snel te reageren op nieuwe eisen is zeer beperkt. IBM biedt een totaaloplossing op basis van een bewezen beheerorganisatie die voldoet aan internationale kwaliteitsstandaarden.

Business Intelligence

Business Intelligence

Wat zijn de verschillende verkooptrends in de verschillende delen van uw retailorganisatie? Wat is het effect van een prijswijziging op de verkoop van een nieuw product? Werkt uw laatste reclamecampagne goed? U beschikt over de gegevens, maar gebruikt u ze ook? De IBM Retail Business Intelligence Solution is een speciaal ontworpen oplossing voor retailers die geavanceerde analyses nodig hebben om meer inzicht te krijgen in bovenstaande onderwerpen.

CRM – Customer Relationship Management

CRM – Customer Relationship Management

Kent u uw klanten wel écht? Op welke manier willen ze bij u winkelen? Hoe goed presteert uw online kanaal? Weet u vooraf in welke richting de wensen van uw klanten zich gaan ontwikkelen? Blijven ze uw merk trouw of lopen ze zonder scrupules over naar de concurrent? Door meer te weten te komen over het gedrag van uw klanten kunt u de klantrelatie versterken en de loyaliteit vergroten. De IBM CRM-oplossingen bieden u beter inzicht in de verschillende groepen klanten en hun verwachtingen.

E-commerce

E-commerce

Terwijl het in retail steeds moeilijker wordt om groei via de fysieke winkels te realiseren, blijft de e-commerce markt doorgroeien. Wat wordt uw multichannel strategie? Hoe sluit dit aan op uw huidige winkelconcept? Welk logistiek model past daarbij? IBM kan u helpen om deze en vele andere vragen te beantwoorden.


ERP – Enterprise Resource Planning

ERP – Enterprise Resource Planning

Is uw bedrijf wel zo productief als het zou moeten zijn? Zijn uw bedrijfsprocessen efficiënt en gericht op onderlinge samenwerking? Hebben de mensen van de verschillende afdelingen gemakkelijk toegang tot de voor hen benodigde informatie uit het bedrijf? De ERP-oplossingen van IBM kunnen u hierbij helpen.


Merchandise planning

Merchandise planning

Elke dag dat uw bedrijf te veel óf te weinig voorraad in huis heeft, verliest u geld of loopt u geld mis. Het optimaliseren van het voorraadniveau om een bepaalde servicegraad te kunnen garanderen is een grote uitdaging. IBM kan u helpen dergelijke problemen het hoofd te bieden


POS – Point of Sale

POS – Point of Sale

De ´Point of Sale´ is voor een retailer één van de meest kritische succesfactoren. Wanneer deze niet optimaal functioneert en/of de klanten zijn ontevreden over de ´checkout´ snelheid dan kunnen de POS-oplossingen van IBM uw redding zijn. Deze oplossingen kunnen voor retailers, van elk formaat, zorgen voor een toename in verkoop en een afname in kosten.

RFID

RFID

In een sector die in hoog tempo verandert, zien winkelbedrijven zich genoodzaakt de ervaring van de klant te verbeteren, de voorraadprocessen te stroomlijnen en winkeldiefstal te voorkomen. Innovatieve technologie en geïntegreerde bedrijfsoplossingen zijn daarin cruciaal om de concurrentie een stap voor te blijven. De IBM RFID-oplossing voor winkels helpt u bij het traceren van uw activa in de winkel, uw voorraad, uw verkoopartikelen en uw winkelinventaris.

Security Solutions

Security Solutions

In het huidige digitale tijdperk hebben ook retailers te kampen met grotere uitdagingen op het gebied van veiligheid. De IBM Security Solutions for Retail benadering is erop gericht om de verschillende dimensies van veiligheid tussen mens en identiteit, data en informatie, applicaties en processen, IT en netwerk en de fysieke infrastructuur aan de orde te stellen en te managen.

Self Check-out

Self Check-out

Of uw winkel nu een supermarkt, een grootwinkelbedrijf, een drogisterij, een bouwmarkt of een warenhuis is, uw klanten zijn altijd op zoek naar een nog betere winkelervaring. Met IBM Self Checkout komt u tegemoet aan de wensen van de klant en realiseert u een voordeel op de concurrentie. U versnelt het afrekenen en geeft de klant de controle over zijn eigen winkelervaring.

Workforce management

Workforce management

Personeelskosten zijn doorgaans een grote kostenpost voor retailers. Door deze kosten kritisch te bekijken en te reduceren kan dan ook (snel) een aanzienlijke besparing gerealiseerd worden! Daarnaast is het opstellen van een goede planning van personeel in veel filialen nog steeds een tijdrovende (papieren) bezigheid voor een winkelmanager. Kostbare tijd die een manager beter op de winkelvloer kan besteden aan zijn klanten en medewerkers

 

Ik help u graag

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen

Speciale aanbieding

Retail - beheer van volledig applicatielandschap