Lees verder

Oplossingen voor Slimmer Zaken doen - Oplossingen voor MKB

Tab navigation

Oplossingen voor MKB

 

Inleiding

Hardware, software en diensten op maat, voor elk budget, die bijdragen aan het succes van uw organisatie.

 • Express Servers

  Met IBM Express Servers bouwt u een eenvoudiger, meer geïntegreerde infrastructuur die een geweldige stimulans kan zijn voor innovatie. Tegelijkertijd worden uw huidige investeringen beschermd en verhoogt u de performance van uw IT omgeving aanzienlijk.

 • Express Infrastructure

  Met IBM Express Infrastructure bent u ervan verzekerd om met veilige en veerkrachtige systemen alle uitdagingen aan te gaan, waar u als groeiende organisatie mee te maken heeft. Speciaal ontwikkeld en geprijsd voor middelgrote en kleine bedrijven.

 • Express Storage

  De Express IBM Storage-oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor middelgrote en kleine organisaties. Dus eenvoudig in beheer, verrassend betaalbaar en flexibel. Kortom, verantwoorde investeringen in oplossingen die met u meegroeien.

 • Express Software

  Open. Schaalbaar. Veilig. Branche-gericht. Express Software producten en branche oplossingen van IBM maken uw bedrijf innovatiever en flexibeler, maken optimaal gebruik van bestaande resources en helpen de kosten in de hand te houden.

 • Express Services

  De uiterst (kosten)efficiënte Express services nemen u arbeidsintensieve bezigheden uit handen. Bovendien hoeft u niet te investeren in hardware, software en IT-medewerkers. Zo speelt u flexibel in op groei.

 • IT Services

  Business Continuity and Resiliency Services

 • IBM Financing Advantage

  IBM Financing Advantage, van IBM Global Financing, biedt middelgrote bedrijven die hiervoor in aanmerking komen toegang tot aantrekkelijke leases en leningen voor een complete IT-oplossing voor hardware, software en services van zowel IBM als andere leveranciers. IBM Financing Advantage is afgestemd op de unieke behoeften en uitdagingen van middelgrote bedrijven dankzij aantrekkelijke financiering tegen scherpe tarieven en flexibele voorwaarden.

We staan voor u klaar

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u ons bellen of schrijven


We zijn bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

IBM Business Partners